Som una empresa jove, dinàmica, compromesa amb la qualitat i amb una clara orientació al client on ens esforcem per cumplir amb la confiança que aquests ens dipositen.

 

 

El nostre equip està familiaritzat amb la majoria d'àrees dels nostres establiments potenciant així el treball en equip, i obtenint una major motivació personal fruit de la diversitat de tasques.

 

 

Estem compromesos amb la societat, i essent conscients que aquest és un treball parcial o complementari, ens preocupem pel futur dels nostres empleats sigui dins o fora de la nostra empresa. Sabem de la duresa de ser estudiant en un context econòmic com l'actual i és per això que cerquem universitaris que estiguin actualment estudiant, i que considerin aquesta feina com l'ajuda estable necessaria per aconseguir fer realitat el seu projecte vital.

 

Vulguin o no un futur amb nosaltres, us hi acompanyarem.

 

Si creus que comparteixes els nostres valors i et sents identificat amb el que busquem, pots omplir les teves dades al nostra formulari o enviar-nos un mail a info@enricobraggioni.com adjuntant el teu C.V. i  indicant-nos per quin establiment estàs interessat o interessada i per quina àrea de treball

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.

Ha introducido los siguientes datos:

FORMULARI DE CONTACTE

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

Por favor, tenga en cuenta que el contenido de este formulario no está encriptado